Alla inlägg under januari 2007

Av Sussie - 9 januari 2007 22:05

Holger har fått sin första tand. Jag som hade hoppats på att tänderna skulle komma efter att jag slutat amma... Hoppas det dröjer tills han fattar hur man använder den.

Av Sussie - 9 januari 2007 15:02

Listoplisto är en väldigt kul typ, dessutom hittar hon roliga saker på nätet som jag gärna stjäl. Här kommer det senaste stöldgodset.prova själv på: http://www.myheritage.com/Yassir Arafat - jag skrattar än...

Av Sussie - 9 januari 2007 14:21

Så var det tisdag och babysim igen. Det går jättebra - ända tills vi ska ner under vattnet. Idag skulle de fotas under vattnet, men av det blev det inget. Ett dyk räckte för Holger och sen var han tokig. Grät och skrek högljutt.Han lugnade sig inte ens när han kom hem och fick dryck, mat och leksaker. Det var lika bra att lägga honom i vagnen och låta honom sova bort ilskan.Fick ett samtal imorse som började: Det här är SOS alarm (dvs Apoteket). Kris, kris. Ska jobba onsdag och troligtvis torsdag och fredag också. Önskar att jag också har någon, när jag är på plats på jobbet igen, som man kan ringa in vid sjukdom etc med kort varsel.Nu ska jag skriva det sista till mötet ikväll.

Av Sussie - 9 januari 2007 11:09

Jag såg den alldeles med egna ögon (och nu 5 minuter senare är jag fortfarande bländad av att ha tittat rakt in i solen)

Av Sussie - 9 januari 2007 10:58

Holgers ögonfärg börjar ändras. Det blir nog bruna ögon i alla fall. Inte så bra skärpa i bilden dock (det är lite svårt att få Holger att sitta still).Ute är det en härlig dag, igen!

Av Sussie - 8 januari 2007 16:24

Det blev en promenad på lite över en timme. Promenaden avslutades hos Kicki med en semla. Fantastiskt gott. SOlen hittade vi dock inte, det var lite moln ivägen.Känner mig ganska nyttig. Har skrivit två slutrapporter till Handslaget, håller på med den andra bidragsansökan till Handslaget. Har fått iväg flera mail. Har nästan en dagordning klar till mötet imorgon, men jag har lång väg kvar till det är tomt i min att-göra-lista

Av Sussie - 8 januari 2007 10:06

Nu har det varit riktig vinter några dagar; kallt och klart. Precis som jag vill ha det och då har jag knappt lämnat huset. Typiskt. Idag blir det i alla fall av att ta en promenad! Just nu faktiskt. Åsa och Kicki kommer alldeles strax. Få se om vi hittar solen idag (tror inte det - det börjar se mulet ut),

Av Sussie - 4 januari 2007 21:36

Inte var det någon yoga idag heller. Jag skulle verkligen behöva det. Nacken är spänd (=huvudvärk). Somnade när jag ammade Holger så han blev kvar i vår säng vilket medförde en konstig vinkel på huvud och kropp.Holger har precis somnat. 21.30 - verkar vara Holgers sovtid. Vi har försökt få honom att somna tidigare, men icke. Han är ju glad fram till sovtajm så varför försöka ändra på det egentligen?!Imorgon blir det jobb igen. Kris på jobbet. Skönt att man kan hjälpa till då och då (ännu skönare när pengarna kommer...)

Ovido - Quiz & Flashcards