Alla inlägg den 29 maj 2008

Av Sussie - 29 maj 2008 23:37

Grattis mamma till examen!

Ska försöka komma ihåg det när jag är 50+ - man kan ändra karriär om man vill det. Om man bara vågar. Mycket bra gjort!

Av Sussie - 29 maj 2008 23:04

ÅH va härligt, nu är jag ledig till nästa söndag. 10 dagar. Har hällt upp ett halvt glas vin och försöker känna lugnet komma. Tyvärr så är bryter semesterstressen igenom. Måste packa och dona inför Svolvaer resan.

Holger hade ingen bra kväll ikväll. Först hoppade han in i en vass sak på dykklubben, som medförde ett jack i pannan, sedan klättrade han på en cykel (fast mamma sa att han kommer att göra illa sig), och fick naturligtvis cykeln över sig. Jack i tungan men blodvite som påföljd. Då ville han bara hem och sova fast klockan knappt var sju.

Imorgon klockan 14 står jag på flygplatsen för att möta upp AK, sen blir det  handlande, lite mer packande, fira en blivande sju åring.

På lördag eftermiddag åker vi. TRALALALA. Lite smolk i bägaren är ju förstås den långa bilresan. Hur ska det gå för stackars Holger som är åksjuk? På norska vägar, slingriga som tusan. Hoppas det finns mycket att titta på; får, kor, gröna gräsmattor (sådana kommer han nog inte ihåg och det är ju definitivt inte grönt här...)

Nu lovar 10 dygnsprognosen (hur däker kan en sådan vara?) sol men bara 8 grader. Bättre än moln, regn och 6 grader. Tänker dock tillbaka på förra årets strålande väder!

Ovido - Quiz & Flashcards