Alla inlägg den 16 maj 2008

Av Sussie - 16 maj 2008 21:56

Hemma igen efter 5 dagar på vift. Fast jag önskar verkligen att jag fortfarande var på vift. Dykning var planerad till fredag och lördag - men en envis förskylning satte stopp för detta. Peter åkte upp till Narvik i alla fall. Han ringde precis, den retstickan. De var på väg mot mitt favoritställe... Det enda positiva var att jag fick träffa Holger 1½ dygn tidigare (eftersom han egentligen skulle vara med farmor och farfar i helgen).


I måndags begav jag mig alltså till huvuddstaden. Planet var sent som vanligt men jag hoppade över shoppingen och åkte till Solna för att luncha med en dykkompis istället. Ett par timmar senare hämtades jag upp av en annan vän i Jakobsberg. Tillbringade natten hos henne så det hann bli en trevlig kväll med mat och prat.


Så på tisdagen var det dags för Farmaciförbundets förbundsmöte. Bodde på Quality hotell i Nacka - de har mjukglass och popcorn, bara att ta när man vill. Bakverken till kaffet var inte heller fy skam. Resultatet kan man ju bara gissa sig till; sitta still största delen av dagarna och i pauserna äter man glass, bakverk och popcorn... tror jag har gått upp 3 kilo. Tillsammans med förkylningen så lär de ju sitta i ett tag. Mötet var innehållsrikt. Vi avhandlade alla möjliga fackliga frågor samt att förbundsmötet beslutatde att Farmaciförbundet ska söka medlemskap i Amnesty, Ecpat och Fair Trade. Bra bra

Onsdag kväll begav jag mig till Västerås. Änligen fick jag se hur Mimosan med familj bodde. Mimosan bjöd på ett underbart bröd, Sirkkabröd, som jag just nu har på jäsning. Det har jäst två timmar nu - så det är dags att gå ner för att titta till det.

Behöver jag skriva att det var grönt i södra Sverige och att det är vitt här?


Ovido - Quiz & Flashcards