Alla inlägg den 29 september 2008

Av Sussie - 29 september 2008 20:41

Hämtade upp Holger från förskolan och nästan direkt till tåget i fredags. Spännande  tyckte Holger. Han hade ryggsäcken på ryggen och biljetten i handen. När vi hittat våra platser så meddelar konduktören att det eventuellt blir buss till Narvik. Signalfel i Torneträsk. Blää. Men, på utsatt tid rullade tåget iväg! Vi hade picknick, åt godis (fast det inte är lördag) och lekte. Holger bekantadesig med alla i kupén och framför allt med konduktören Arne...

Tre timmar senare var vi framme i Narvik. Ett Narvik som var grått och blåsigt. Det blev inget kvällsdyk för mig pga förkylningen. Hoppades att en bastu och en whiskey skulle skrämma iväg de sista viruspartiklarna. Ack så jag bedrog mig. Ingen dykning på lördag förmiddag heller men sen blev det i alla fall ett dyk på lördag eftermiddag och ett på söndag förmiddag. GAnska dålig sikt men mycket trevligt ändå.

Holger var lite besviken över att det blev bilresa hem. Så trist att han sov från start till mål. Han sov t.o.m när tullen granskade vår bil och dess innehåll från topp till tå. Men inga fynd gjorde de bland våra prylar.

Ovido - Quiz & Flashcards